Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Απαλαγείτε από τις ενοχλητικές και αντιαισθητικές κοκκινίλες της αποτρίχωσης


Η αποτρίχωση αυτή την εποχή είναι πιο συχνή και επομένως αυξάνονται οι πιθανότητες της εμφάνισης κοκκινίλων και ερεθισμών. Ευτυχώς όμως υπάρχει λύση τόσο για την απαλλαγή από αυτές όσο και για την πρόληψη!




Καταρχήν, αν χρησιμοποιείτε ξυραφάκι θα πρέπει να προσέξετε το πόσο συχνά το αλλάζετε. Ως γνωστόν, τα ξυραφάκια έχουν κάποιες οδηγίες χρήσης που πρέπει να ακολουθείτε για να αποφύγετε τους ερεθισμούς. Δείτε τη σωστή τους χρήση εδώ.

Ωστόσο, όλες οι μέθοδοι αποτρίχωσης μπορούν να προκαλέσουν μικροερεθισμούς. Για να απαλλαγείτε από αυτούς καλό θα ήταν να κάνετε μια απολέπιση στο σώμα σας πριν από κάθε αποτρίχωση.

Επίσης, αν δεν καταφέρετε να προλάβετε την εμφάνιση των ερεθισμών, πάρτε ένα παγάκι και αρχίστε να τρίβετε τις περιοχές που έχουν κοκκινίσει μέχρι να εξαφανιστεί ο ερεθισμός. Αν δεν έχετε παγάκι, δοκιμάστε με κρύο νερό.

Τέλος, μια πολύ καλή λύση για την απαλλαγή αυτών των αντιαισθητικών κοκκινίλων είναι το να απλώστε ένα gel με αλόη στα προβληματικά σημεία, η οποία έχει την ικανότητα να επουλώνει και να καλμάρει τους ερεθισμούς.



www.beautetinkyriaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου