Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Χειμώνας 2013 - Οι τάσεις της μόδας στο μακιγιάζ



Όπως όλες γνωρίζουμε, το σωστό μακιγιάζ μπορεί να "εκτινάξει" στα ύψη την ομορφιά του προσώπου μιας γυναίκας. Σε προηγούμενο άρθρο αποκαλύψαμε ορισμένα μυστικά μακιγιάζ έτσι ώστε να αποκτήσετε εκπληκτική εμφάνιση, ενώ σε άλλο άρθρο αναφέραμε ποια είναι τα πιο συνηθισμένα λάθη στο μακιγιάζ που κάνουν οι γυναίκες. Στο άρθρο αυτό παρουσιάζουμε ορισμένες από τις τάσεις της μόδας στο μακιγιάζ για το χειμώνα του 2013 έτσι ώστε να αποκτήσετε ένα λαμπερό πρόσωπο χωρίς ψεγάδια.



φώτο:Yuri Hahhalev

Μάτια πλάνα
Γενικά θα λέγαμε ότι για τη σεζόν "χειμώνας 2013", οι τάσεις της μόδας στο μακιγιάζ δίνουν έμφαση στα μάτια. Μεγάλες βλεφαρίδες, έντονες σκιές ματιών, γυαλιστερές αποχρώσεις, κ.τ.λ. θα έχουν την τιμητική τους.



φώτο:Yuri Hahhalev

Έντονο κόκκινο στα χείλη
Το έντονο κόκκινο στα χείλη είναι μια από τις πιο hot τάσεις της μόδας στο μακιγιάζ για τη σεζόν "χειμώνας 2013". Τα γυαλιστερά χείλη θα κλέψουν την παράσταση ενώ οι αποχρώσεις του κόκκινου χρώματος θα εντυπωσιάσουν.




φώτο:Yuri Hahhalev

Ροδαλά μάγουλα
Τα ροδαλά μάγουλα προσδίδουν έντονη θηλυκότητα και κάνουν τη γυναίκα να φαίνεται πολύ εντυπωσιακή. Για τη σεζόν χειμώνας 2013, οι τάσεις της μόδας στο μακιγιάζ έχουν επιλέξει ως αγαπημένο τους χρώμα το ροζ. Οι ροζ αποχρώσεις δίνουν μια αίσθηση ζωντάνιας και υγείας και κάνουν τη γυναίκα όσο πιο "θηλυκή" γίνεται. Αυτό δεν μένει απαρατήρητο από τους τριγύρω αρσενικούς.



Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να πάρετε ορισμένες "ιδέες ομορφιάς" για τις τάσεις του μακιγιάζ για το χειμώνα του 2013.

dynamikhgynaika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου